Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна важкий борошно літо › Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)
Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)

Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)

Поява такого незамінного приладу як хлібопічка суттєво спростила нам життя, і тепер все залежить від нашої фантазії. Чудовий варіант для випічки - хліб з гарбузовим насінням. Унікальні властивості гарбуза всім чудово відомі, але не менш корисним є гарбузове насіння. Воно здатне очищувати наш організм, видаляти будь-які "засмічення" та внутрішні інфекції. В решті решт ми отримуємо не просто хліб в традиційному розумінні, а виключно корисний продукт, здатний не тільки угамувати голод, а й наповнити нас необхідними для здоров’я вітамінами.

Кількість порцій 3
Час приготування 180 хв

  1. 1. Борошно — 500 г.
  2. 2. Вершкове масло — 50 г.
  3. 3. Вода — 300 г.
  4. 4. Дріжджі — 20 г.
  5. 5. Цукор — 1 ст. л.
  6. 6. Сіль — 2 ч. л.
  7. 7. Гарбузове насіння — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Оскільки, хлібопічка сама може змішувати інгредієнти, а в подальшому випікати хліб, то для того, щоб його отримати, потрібно у відерце хлібопічки залити по черзі: молоко, після нього мед та оливкову олію, далі насипати борошно та дріжджі.

  2. Підготувати гарбузове насіння: обсмажити на сковорідці без масла та наприкінці вкинути до відра хлібопічки.

  3. Поставити відро в хлібопічку. Виставити наступні параметри: вага 750 грам, хліб – французький, скоринка – світла. Хлібопічка зробить все сама і через пару годин ви зможете отримати духмяний хліб.