Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна українська овочі вечеря › Тушкована капуста з сосисками
Тушкована капуста з сосисками

Тушкована капуста з сосисками

Історія капусти білокачанної починається ще за багато років до нашої ери. Капуста - унікальний продукт, вона має в своєму складі величезну кількість всіляких корисних для здоров'я речовин і вітамінів. При застосуванні теплової обробки, в овочі збільшується вміст аскорбінової кислоти. Листя капусти, містять фолієву кислоту, яка добре впливає на обмінні процеси в організмі і кровообіг. Капуста нормалізує жирові обмінні процеси в організмі, тому що містить в собі велику кількість холіну. До речі, капуста містить глюкози більше ніж апельсини, лимони і яблука. Тому обов'язково приготуйте сьогодні на вечерю таку корисну страву - тушковану капусту з сосисками.

Кількість порцій 6
Час приготування 70 хв

  1. 1. Капуста — 600 г.
  2. 2. Сосиски — 200 г.
  3. 3. Цибуля — 100 г.
  4. 4. Томатна паста — 2 ст .л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно порізати. Капусту дрібно нашинкувати.

  2. У велику каструлю з товстим дном налити соняшникову олію. Обсмажити протягом 5 хвилин цибулю, до прозорості.

  3. Додати капусту, перемішати. Смажити на середньому вогні під кришкою 20 хвилин.

  4. Додати томатну пасту, посолити, поперчити, добре перемішати. Тушкувати ще 20 хвилин, до повної готовності капусти.

  5. З сосисок зняти оболонку, порізати кружальцями шириною півсантиметра.

  6. На сковороду налити трохи олії. Покласти кружечки сосисок, смажити 5-7 хвилин з двох сторін до легкого підсмажування.

  7. Сосиски додати до капусти, добре перемішати. Вимкнути вогонь.