![Розсипчасте печиво "Гудзики"](https://img3.zakaz.ua/upload.e691f95030992001147b37776b7ff48c.350x350.jpg)
Розсипчасте печиво "Гудзики"
- 1. Яйце — 2 шт.
- 2. Цукор — 100 г.
- 3. Вершкове масло — 200 г.
- 4. Борошно — 400 г.
- 5. Какао-порошок — 1 ст. л.
- 6. Ванільний цукор — 2 ч. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цукор, ваніль і яєчні жовтки гарненько розтерти в мисці. Додати розм'якшене масло і збити до утворення піни.
Розділити масу на дві частини. У першу частину підсипати борошно і ретельно розмішати виделкою. Потім, тісто замісити руками. У другу частину додати борошно, какао-порошок і виконати те ж саме.
Кавове тісто залишити в холодильнику на 30 хв.
Тим часом тісто, що залишилося, розкачати в пласт. За допомогою чарки вирізати печиво. Потім, на кожному кружечку зробити вм'ятину, не прорізуючи до кінця тісто (можна використати кришку з пластикової пляшки). По центру зробити два наскрізні отвори (як в гудзичку). Цю ж процедуру виконати і з другою частиною тіста.
Духовку розігріти до 180°C градусів. Печиво викласти на деко, що вистлане пергаментним папером, і відправити до духовки на 30 хв.