!["Яєчня" з абрикосів](https://img3.zakaz.ua/uploadb2b85da4357c0c401cb2fb8125ddd84e.jpg.350x.jpg)
"Яєчня" з абрикосів
- 1. Цукор ванільний — 10 г.
- 2. Абрикоси — 4 шт.
- 3. Желатин — 5 г.
- 4. Молоко — 120 мл.
- 5. Цукор — 15 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Всипати желатин в сотейник з молоком, дати йому набухнути. Поставити на середній вогонь і, постійно помішуючи, нагрівати, поки весь желатин не розчиниться. Зняти з вогню, додати 2 ч. л. цукру і ванільний цукор, перемішати.
Вилити желе на пласку тарілку шаром 0,5 см. Дати застигнути, а потім вирізати з нього 4 однакових овали довжиною 8 см. і шириною 4 см.
Абрикоси вимити, розрізати навпіл, видалити кісточку. У сотейник налити трохи води, всипати цукор, що залишився і довести до кипіння. Зменшити вогонь, покласти абрикоси і, час від часу, перевертаючи їх, готувати 2 хв. Викласти половинки абрикосів на молочне желе так, щоб страва виглядала як яєчня. Прикрасити страву ягодами малини, ожини або червоної смородини.