![Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою](https://img3.zakaz.ua/upload.18b2478111f8847b826c462c660cc858.350x350.jpg)
Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою
- 1. Молоко — 150 мл.
- 2. Цукор ванільний — 2 ч.л.
- 3. Вершкове масло (або маргарин) — 200 г.
- 4. Масло рослинне — 100 мл.
- 5. Мука — 400 г.
- 6. Розпушувач тіста — 1 ч.л.
- 7. Виноград без кісточки (синього кольору) — 400 г.
- 8. Лимон — 1 шт.
- 9. Апельсин — 1 шт.
- 10. Цукрова пудра (для посипання зверху) — 3 ст.л.
- 11. Папір для випікання — 1 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Натерти на дрібній тертці цедру лимона та апельсина.
Збити м'яке вершкове масло разом з цукром.
Додати до вершкового масла сирі яйця, ретельно перемішати.
Додати до яєчної маси рослинне масло і молоко, ретельно перемішати.
Змішати борошно з розпушувачем і ванільним цукром.
Приготувати тісто, акуратно змішавши яєчно-молочну суміш з борошном, половиною винограду і цедрою лимона і апельсина.
Розігріти духовку до 180°C градусів.
Форму для пирога змастити жиром (або застелити папером для випікання).
Викласти тісто у форму. Випікати пиріг у духовці протягом п'ятнадцяти хвилин.
Дістати пиріг з духовки. Рівномірно розподілити виноград, що залишився на поверхні пирога. Випікати пиріг у духовці ще 40 хвилин.
Пиріг дістати з духовки, охолодити, дістати з форми, посипати цукровою пудрою. Смачного!