Запечені млинці з жульєном під вершковим соусом
- 1. Масло вершкове — 90 г.
- 2. Борошно — 1,5 ст. л.
- 3. Вершки (11%-22%) — 400 мл.
- 4. Мускатний горіх (мелений) — 0,5 ч. л.
- 5. Сир твердий — 150 г.
- 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 7. Печериці — 250 г.
- 8. Філе куряче (варене) — 250 г.
- 9. Яйце куряче — 2 шт.
- 10. Сир козячий — 50 г.
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець чорний — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Помити і почистити шампіньйони. Нарізати гриби, цибулю і варене куряче філе невеликими кубиками.
Розтопити на сковороді 30 г. вершкового масла, додати нарізану цибулю, обсмажити до м'якості. Додати гриби, обсмажити до готовності.
Для приготування соусу, необхідно розтопити на сковороді 60 г. вершкового масла, додати борошно. Змішувати до тих пір, поки борошно повністю не вбере в себе масло. Додати 150 мл. вершків і курячий бульйон, що залишився від варіння курячого філе. Змішувати вінчиком до загустіння. Додати в соус 100 г. натертого твердого сиру. Змішувати до тих пір, поки сир не розтане.
У сковороду з грибами додати куряче філе і залити соусом з іншої сковороди. Перемішати.
Розігріти духовку до 180°C. На заздалегідь приготовані млинці розкласти начинку з грибів і м'яса, скатати в рулети. Нарізати на 3-4 частини, залежно від висоти форми для випікання. Змастити форму шматочком вершкового масла, викласти стоячи кожен рулет, щільно притискаючи один до одного.
Трохи збити 250 г. вершків з 2 яйцями, вилити суміш у форму з рулетами. Зверху викласти 50 г. тертого твердого сиру і 50 г. козячого, поламаного на шматочки.
Поставити форму в духовку на 20-25 хвилин, відразу ж подавати до столу.