Закуска з пастою, сиром і мускатним горіхом
- 1. Лимони — 0,5 шт.
- 2. Крохмаль кукурудзяний — 1 ч. л.
- 3. Часник — 0,5 шт.
- 4. Бульйон курячий — 2,5 ст. л.
- 5. Горіх мускатний — 3 г.
- 6. Сир швейцарський — 4 ст. л.
- 7. Сир російський — 1 ст. л.
- 8. Паста (рожки) — 100 г.
- 9. Сухарі панірувальні — 2 ч. л.
- 10. Базилік зелений — 1 пучок
- 11. Перець чорний мелений — 3 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити пасту в підсоленій воді, практично до готовності, воду злити, ріжки перекласти в миску. Духовку розігріти до 200°C.
Вичавити сік з чверті лимона, змішати сік з крохмалем. Поставити сковороду на вогонь, натерти дно сковороди зубчиком часнику, потім нарізати його, повернути на сковороду. Влити в сковороду бульйон, додати мускатний горіх.
Довести суміш на сковороді до кипіння, додати натертий сир, зменшити вогонь, готувати до розплавлення сиру, приблизно 2-3 хвилини. Додати лимонну суміш, готувати протягом 30 секунд.
Додати пасту на сковороду, ретельно перемішати, прибрати з вогню. Розкласти масу по формочках, зверху посипати сухарями, поставити в духовку на 8-10 хвилин.
Витягнути формочки, поставити на тарілки, остудити протягом 4-5 хвилин, посипати зверху базиліком і чорним перцем, скропити лимонним соком.