Сардельки з беконом
- 1. Сарделька — 5 шт.
- 2. Сир твердий — 150 г.
- 3. Бекон — 200 г.
- 4. Олія — 30 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізати сардельку вздовж. Тим, хто не полюбляє їсти сардельку зі шкірочкою, потрібно її зняти використовуючи отриманий надріз. Нарізати сир таким чином, щоб він повністю поміщався в отриманому розрізі в сардельці.
Вкласти попередньо розрізаний сир в надрізи сардельок. На цьому етапі знадобляться довгі шматочки бекону. Для того, щоб бекон не розвертався, потрібно просунути один край бекону в надріз сардельки.
Далі обернути беконом сардельку. Якщо сарделька велика, можна використовувати 2-3 шматка бекону. Щоб бекон не розкручувався сардельки можна скріпити дерев'яними зубочистками або постаратися просунути край бекону в надріз сардельки. Отримані сардельки покласти на деко, попередньо змащене невеликою кількістю олії. Запікати в духовці при температурі 200ºC, приблизно 20-30 хвилин до появи золотистої скоринки на сирі та сардельках.