Пшенична каша з капустою та морквою
- 1. Крупа пшенична — 400 г.
- 2. Капуста — 500 г.
- 3. Морква — 2 шт.
- 4. Цукор — 15 г.
- 5. Оцет рисовий — 50 мл.
- 6. Херес — 50 мл.
- 7. Олія соняшникова — 50 мл.
- 8. Петрушка — 20 г.
- 9. Лавровий лист — 1 шт.
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку тонко нашинкувати капусту. Потім дрібно нарізати моркву. Пшеницю залити водою та поставити на ніч у духовку, розігріту до 50°С, щоб зерно добре пропарилося та розбухло. Як слід розбухшу пшеницю поставити варитися в підсоленій воді приблизно на 40 хвилин.
В глибокій сковорідці на рафінованій соняшниковій олії обсмажити моркву. Після того, як морква злегка карамелізується, додати капусту та смажити до тих пір, поки злегка не карамелізується капуста. Тоді додати цукор, рисовий оцет, не забути про херес, посолити та змішати зі злегка до того часу карамелізованою капустою. Якщо суміш вийде суховатою - не сумніваючись потрібно додати воду.
Тушкувати суміш, помішуючи, протягом 10-15 хвилин. Щедро додати посічену петрушку та подавати кашу до столу.