Телятина по-кахетинськи
- 1. М'ясо (філе телятини) — 200 г.
- 2. Гірчиця — 15 г.
- 3. Огірок солоний — 30 г.
- 4. Сало — 30 г.
- 5. Тархун — 5 г.
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
- 7. Олія рослинна — 20 г.
- 8. Помідор — 500 г.
- 9. Солодкий перець — 100 г.
- 10. Гіркий перець — 1 шт.
- 11. Часник — 30 г.
- 12. Хрін — 50 г.
- 13. Сіль — 25 г.
- 14. Оцет — 36 г.
- 15. Цукор — 40 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати аджику. Для цього помідори, солодкий перець, гіркий перець, часник, хрін перемолоти на мясорубці, включаючи насіння з перцю (в ньому обрізаються тільки хвостики, а всередині він не чиститься), додати цукор, сіль (18 г.), оцет, дати постояти хвилин 50. М'ясо потрібно розрізати вздовж волокон. Шматок м'яса викласти на обробну поверхню, накривши його харчовою плівкою та добре відбити. Відбите м'ясо повинне бути дуже тонким. Посолити та поперчити чорним меленим перцем відбите м'ясо. Після цього викласти на нього аджику (10 г.) та розподілити її по всій поверхні м'яса.
Зверху на аджику викласти гірчицю та також розподілити її по поверхні. На середину відбивної викласти тонкі шматочки сала. Зробити посередині смужку з солоного огірка. Покласти на нього гілочку тархуна та загорнути м'ясо рулетом.
Загнути краї рулету всередину та перевязати його кулінарною ниткою. Обсмажити м'ясний рулет на грилі чи на сковороді. Готовий рулет нарізати порційними шматочками, викласти на тарілку та подати з червоним соусом.