![Варення із білої черешні](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.1dda642f83ba311d6367e8e6662b6225.350x350.jpeg)
Варення із білої черешні
- 1. Черешня біла — 1 кг.
- 2. Цукор — 1 кг.
- 3. Вода — 125 мл.
- 4. Кардамон — 2 шт.
- 5. Волоські горіхи — 70 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Горіхи залити окропом і залишити на 15-20 хвилин. Дістаючи по одному горіху, зняти шкірку, підчепивши її ножем. Розламати кожен почищений горіх на кілька частин (щоб їх можна було засунути в ягоду черешні).
Черешню промити в холодній воді. Витягнути кісточки з кожної ягоди черешні, за допомогою шпильки. Вставити шматочок горіха в кожну ягоду черешні. Сік, який виділяється в процесі необхідно зберегти.
Цукор засипати в каструлю з товстим дном, додати воду і сік, що залишився від ягід черешні. Зварити солодкий сироп, необхідно щоб цукор повністю розчинився і не пригорів.
Обережно всипати ягоди в каструлю з сиропом, довести до готовності, зняти пінку. Вимкнути вогонь. Дати охолонути протягом декількох годин, можна на ніч.
Знову повернути на вогонь, додати кардамон, довести до кипіння, потім ще варити 5-6 хвилин.
Розлити варення по банкам, закрити кришками. Прибрати в прохолодне місце. Дати настоятися кілька тижнів перед подачею.