![Торт "Медовий поцілунок"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.9eca1df9646386bad944e1c11cc0cf46.350x350.jpeg)
Торт "Медовий поцілунок"
- 1. Борошно — 500 г.
- 2. Дріжджі — 25 г.
- 3. Цукор — 75 г.
- 4. Молоко — 130 г.
- 5. Масло — 200 г.
- 6. Сіль — щіпка
- 7. Мед — 220 г.
- 8. Мигдаль — 100 г.
- 9. Яйця — 2 шт.
- 10. Желатин — 25 г.
- 11. Вершки — 75 г.
- 12. Кисломолочний сир — 250 г.
- 13. Ваніль — 2 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Просіяти борошно в миску. У центрі зробити поглиблення і покришити туди дріжджі, додавши 1 ст. ложку цукру і трохи теплого молока (120г.), завести опару. Накрити чистим рушником і дати підійти в теплому місці приблизно 15 хвилин.
Додати до опари ще 70 г. цукру, сіль і дрібно посічене масло (50 г.). За допомогою міксера ретельно вимісити тісто до утворення гладкої кульки. Накрити і поставити в тепле місце на 1 годину.
Потім для прикраси змішати ваніль, 150 г. меду, 150 г. масла. Отриману масу нагріти і кип'ятити протягом 2 хвилин. Всипати подрібнений мигдаль і поставити охолоджуватися.
Для випічки викласти деко пергаментним папером. Тісто добре вимісити, розкачати і викласти на деко. Накрити і залишити на 30 хвилин підійти, нагріти духовку до 200°С. Вологою лопаткою нанести мигдалеву масу поверх тіста і розрівняти її. Випікати в духовці протягом 25 хвилин до утворення золотистої скоринки. Потім корж викласти на кухонну решітку і дати охолонути.
Для начинки збити білки в тугу піну. Желатин розвести у воді. Вершки змішати з 70 г. меду, нагріти і дати прокипіти цій суміші 1-2 хвилини. Зняти каструлю з плити.
Розпустити желатин в гарячих вершках при постійному помішуванні. Додати жовтки, а потім по ложечці - сирну масу. Охолодити масу. Коли вона почне остигати, перетворюючись в желе, ввести в неї збитий білок. Охолоджений корж розрізати навпіл, нижню частину промазати начинкою, поверх покласти верхню частину. Почекати до повного охолодження, зберігати в холодильнику.