Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід випічка літо › Тарт з кабачками, фетою і м'ятою
Тарт з кабачками, фетою і м'ятою

Тарт з кабачками, фетою і м'ятою

Тарт, на відміну від торта, являє собою різновид домашньої випічки відкритого типу. Погодьтеся, такі ласощі, будь-то солодкі або несолодкі, виглядають в рази ефектніше і нарядніше, адже щедра начинка з запеченого м'яса, овочів або фруктів завжди на виду, а тому привертає увагу і збуджує апетит. Вашій увазі одна з таких апетитних страв, які не залишать байдужим – тарт з кабачками, фетою і м'ятою. Випічка здивує багатою палітрою смаків: приємний, ненав'язливий часниковий смак гармонійно доповнюють освіжаюча м'ята і ніжний грецький сир фета. Замість сухої квасолі в якості грузика можете використовувати пекарські боби, які нагріваючись, сприяють кращому пропіканню коржа.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Вершкове масло — 130 г
  2. 2. Борошно — 260 г
  3. 3. Яйця — 3 шт.
  4. 4. СІль — за смаком
  5. 5. Сир фета — 100 г
  6. 6. Кабачки — 500 г
  7. 7. Часник — 2 зуб.
  8. 8. М'ята — 20 г
  9. 9. Вершки — 150 мл
  10. 10. Перець — за смаком
  11. 11. Оливкова олія — 10 мл
  12. 12. Мускатний горіх — 2 г
  13. 13. Квасоля — 200 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно змішати з охолодженим маслом, подрібнити в блендері в крихту, ввести яйце, посолити. Залишити відпочивати в холодильнику мінімум на годину.

  2. Розкачати тісто між двох присипаних борошном аркушів пекарського паперу.

  3. Духовку розігріти до 190 градусів.

  4. Викласти тісто у форму (форми), наколоти виделкою, випікати 10-15 хвилин з вантажем (квасолею) в духовці.

  5. Кабачки помити, очистити, нарізати на не тонкі скибочки.

  6. Для начинки обсмажити кабачки з подрібненим часником в невеликій кількості оливкової олії до напівготовності.

  7. Сир фету нарізати кубиками.

  8. Додати до кабачків яйця, вершки, спеції, м'яту, козячий сир і перемішати. Викласти у форми з тістом і запікати до готовності 20-25 хвилин.