Спагеті з сардиною в томатному соусі
- 1. Спагеті — 400 г.
- 2. Консервовані помідори — 230 г.
- 3. Консервована сардина — 190 г.
- 4. Чорні оливки — 100 г.
- 5. Каперси — 1 ст. л.
- 6. Часник — 2 зубчики
- 7. Петрушка — за смаком
- 8. Оливкова олія — 1 ст. л.
- 9. Перець чилі мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім макарони відкинути на друшляк. Залишити трохи води, в якій вони варилися.
Консервовану сардину відкрити, злити з неї рідину і викласти на тарілку. Там її розім'яти виделкою і видалити всі кісточки.
Консервовані помідори нарізати шматочками.
Петрушку подрібнити, оливки крупно нарізати.
Для соусу потрібно: на сковороду налити оливкову олію і обсмажити на ній часник, продавлений через прес. Потім додати перець чилі, помідори і сардину. Готувати приблизно 2 хвилини.
Далі додати оливки, каперси (з каперсів злити маринад) і більшу частину подрібненої петрушки. Добре перемішати.
Потім на сковороду викласти готову пасту і знову добре перемішати.
Якщо соус буде густим, додати трохи води, в якій варилася паста.
Подавати пасту з соусом гарячою, зверху присипавши рештою петрушкою.