Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід італійська м'ясо весна › Cпагеті карбонара з фрикадельками і цукіні
Cпагеті карбонара з фрикадельками і цукіні

Cпагеті карбонара з фрикадельками і цукіні

Ця страва припаде до смаку всім, хто любить італійську кухню. Адже вона відрізняється своїм неповторним смаком, страви у італійців дуже ситні (адже багато із них готують страви з тіста) і бувають навыть гострими. Наша страва хоча і досить проста, але вона цілком буде доречною за звичайним сімейним обідом або вечерею. Завдяки тому, що спагеті досить ситні і калорійні, такою стравою цілком легко наїстися і вона зійде як основна. Фрикадельки ж можуть бути доречні не тільки в супах, але і в такій швидкій страві. Не забуваємо і про те, що цукіні досить корисні, адже якщо спагеті просто смачні, то цукіні містять в собі багато корисних вітамінів.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Фарш (будь-який) — 300 г.
  2. 2. Бекон — 100 г.
  3. 3. Спагеті — 500 г.
  4. 4. Яєчний жовток — 4 шт.
  5. 5. Вершки 33% — 250 мл.
  6. 6. Лимон — 1 шт.
  7. 7. Пармезан — 120 г.
  8. 8. Петрушка — за смаком
  9. 9. Оливкова олія — 3 ст. л.
  10. 10. Часник — 2 зубчика
  11. 11. Цукіні — 200 г.
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спагеті зварити в підсоленій воді.

  2. Кабачки цукіні порізати четвертинками.

  3. З м'ясного фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді на оливковій олії обсмажити дрібно нарізаний часник протягом декількох хвилин. Потім на сковороду покласти кульки з фаршу і обсмажити приблизно 5-6 хвилин, додати цукіні і нарізаний бекон. Смажити до тих пір, поки бекон не стане хрустким.

  4. Натерти цедру лимона.

  5. Дрібно нарізати петрушку. Додати петрушку і тертий пармезан до жовтків і ретельно збити. Пасту викласти в миску і залити соусом. Перемішати.

  6. Наприкінці перекласти спагеті в сковороду з фрикадельками і перемішати. За смаком додати сіль і мелений перець.