Штрудель з грушами
- 1. Борошно — 250 г.
- 2. Оливкове масло — 3 ст. л.
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Вода — 100 мл.
- 5. Сіль — щіпка
- 6. Вершкове масло — 150 г.
- 7. Груша — 1,5 кг.
- 8. Лимон — 1 шт.
- 9. Панірувальні сухарі — 150 г.
- 10. Родзинки — 100 г.
- 11. Кориця — 2 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти на поверхні. Зробити заглиблення, посолити і вбити яйце. Додати оливкової олії 1 ст. л. і півсклянки теплої води (додавати поступово). Вимісити тісто.
Після того, як вийде еластичне тісто, розділити його на 2 частини і сформувати дві кульки. З другого зробити перепічку, збризнути 1/2 ст. л. оливкової олії. З першою виконати те ж і накрити нею першу перепічку. Знову все перемішати, до повного поглинання олії.
Полити тісто олією, узяти миску і накрити його. Потім приступити до груш.
Чисті груші порізати на дрібні шматочки, посипати цукром, цедрою лимона, корицею. Сюди ж додати замочені родзинки. Перемішати.
Тим часом, вершкове масло розтопити на сковороді і обсмажити панірувальні сухарі до золотистого кольору.
Дуже тонко розкачати тісто. Змастити листи олією і посипати панірувальними сухарями, не доходячи до краю. Викласти начинку з груш. Потім скручуючи тісто, сформувати рулет.
Змастити вершковим маслом майбутній штрудель і помістити його в духовку, розігріту до 200ºС. Випікати 40 хвилин.