Салат з печеною фетою і волоськими горіхами
- 1. Олія оливкова — 4,5 ст. л.
- 2. Орегано сушений — 1 ч. л.
- 3. Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
- 4. Горіхи волоські — 120 г.
- 5. Сир фета — 180 г.
- 6. Часник — 1 шт.
- 7. Сік лимонний — 3 ст. л.
- 8. Сіль морська — 3 г.
- 9. Редис — 2 шт.
- 10. Суміш салатного листя — 600 г.
- 11. Цукіні — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 180°C. У миску покласти орегано, додати 2 ч. л. оливкової олії, а також чорний мелений перець. Сир нарізати кубиками, додати в миску, перемішати.
Деко застелити харчовим папером, викласти кубики сиру на деко, поставити на 10 хвилин у духовку.
На друге деко висипати волоські горіхи, також поставити в духовку, на 3 хвилини. Після, посікти горіхи.
У банку вилити залишки оливкової олії, додати подрібнений часник, влити лимонний сік і додати сіль. Закрити кришкою, струснути банку.
У салатницю викласти промиті листя салату, додати тонко нарізаний редис і цукіні. Скропити зверху половиною приготовленої заправки, ретельно перемішати. Викласти сир з горіхами, додати залишки заправки.