Різото з гарбузом і ковбасками
- 1. Масло вершкове — 15 г.
- 2. Олія оливкова — 1 ст. л.
- 3. Ковбаски свинячі — 2 ковбаски
- 4. Рис — 300 г.
- 5. Гарбуз — 200 г.
- 6. Бульйон курячий — 600 мл.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Сир пармезан — 100 г.
- 10. Печериці — 200 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, влити оливкову олію. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажити.
Всипати рис до цибулі і часнику на сковороді, тушкувати, помішуючи, 1 хвилину. М'якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, а гриби - скибочками. Додати гриби з гарбузом на сковороду до рису.
Влити в сковороду половину гарячого бульйону, тушкувати, поки рідина не вбереться в рис, після чого влити другу половину бульйону, на повільному вогні тушкувати, рідина знову повинна ввібратися в рис.
Додати в сковороду тертий пармезан, посолити і поперчити за смаком, додати також подрібнені і попередньо обсмажені ковбаски. Подавати відразу ж.