Червоний карі зі свинячими реберцями, картоплею і тофу
- 1. Цукор — 50 г.
- 2. Цибуля — 150 г.
- 3. Рослинна олія — 50 мл.
- 4. Лимон — 20 г.
- 5. Часник — 20 г.
- 6. Картопля — 1 кг.
- 7. Ребра свинячі — 1 кг.
- 8. Кокосове молоко — 200 мл.
- 9. Соус соєвий — 50 мл.
- 10. Тофу — 200 г.
- 11. Бульйон курячий — 2 л.
- 12. Паста карі червона — 2 ст.л.
- 13. Імбир — 100 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізати дрібно цибулю, імбир та кубиками картоплю. Потім у сковороді обсмажити на рослинному маслі та великому вогні до золотистого кольору, цибулю з пастою карі. Додати нарізаний імбир та смажити, помішувати ще дві хвилини.
Свинячі реберця порізати на рівні частини та помістити до отриманої суміші на сковороду. Продовжувати смажити до отримання коричневої скоринки реберець. Повільно додавати нарізану кубиками картоплю та вкинути трішки часнику, для запаху. Смажити ще тридцять секунд. Після чого залити бульйоном та тушкувати протягом двадцяти хвилин.
Влити соєвий соус, всипати цукор, додати кокосове молоко, перемішувати і тушкувати ще п’ять хвилин. Влити сік лимона для смаку та нарізаний кубиками тофу, перемішати та вимикати, коли карі почне булькати.