Розсольник із квасолею
- 1. Квасоля червона — 50 г.
- 2. Огірки солоні — 2 шт.
- 3. Картопля — 3 шт.
- 4. Масло вершкове — 1 ст.л.
- 5. Сметана — 4 ст.л.
- 6. Жовток яєчний — 1 шт.
- 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 8. Морква — 1 шт.
- 9. Корінь петрушки — 5 г.
- 10. Корінь селери — 5 г.
- 11. Лавровий лист — за смаком
- 12. Сіль — за смаком
- 13. Перець чорний горошком — за смаком
- 14. Зелень — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Квасолю помити, замочити на 6 годин. Після, воду злити, всипати в каструлю, залити свіжою холодною водою, варити до готовності, рідину злити в окрему миску.
Моркву і коріння петрушки та селери помити, нарізати тонкими шматочками. Цибулю нарізати тонкою соломкою. На сковороді обсмажити овочі на вершковому маслі, до м'якості.
Солоні огірки очистити від шкірки, розрізати вздовж, витягнути насіння, нарізати соломкою. Покласти огірки в маленьку каструлю, відварити в невеликій кількості води, рідину злити. Картоплю помити, почистити, нарізати брусками.
У рідину з квасолі влити воду, з розрахунком об'єму на весь суп. Поставити на вогонь, довести до кипіння, додати картоплю, варити до напівготовності картоплі. Додати огірки, обсмажені овочі і варити 15 хвилин.
За 5 хвилин до кінця приготування, всипати квасолю, влити кип'ячений огірковий розсіл, посолити за смаком і додати спеції.
Наприкінці, зняти з плити і додати яєчний жовток розтертий з невеликою кількістю сметани, при подачі додати сметану і посипати зеленню.