Пиріг з гарбузом і сиром
- 1. Борошно пшеничне — 200 г
- 2. Масло вершкове — 120 г
- 3. Насіння гарбуза — 50 г
- 4. Сіль — 3 г
- 5. Гарбуз — 300 г
- 6. Сир брі — 50 г
- 7. Сир емменталь — 50 г
- 8. Сир моцарела — 50 г
- 9. Сир фета — 50 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Подрібнити гарбузове насіння. Просіяти в миску борошно, туди ж покласти насіння і трохи солі. У цю суміш додати 100 грам вершкового масла і замісити тісто.
Тісто скачати в кулю і закрити харчовою плівкою. Поставити його в холодильник мінімум на 30 хвилин. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння.
Гарбуз нарізати великими кубиками. Деко застелити пергаментним папером. Дістати тісто і розкачати його в пласт товщиною 2-4 мм. Укласти його на деко (або у форму) і проколоти в декількох місцях виделкою.
Духовку розігріти до 200°C градусів. Вершкове масло (20 г.) розм'якшити. Розкласти на тісті в один шар гарбуз, пензликом змастити його м'яким вершковим маслом і поставити в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин до м'якості.
Сир, крім моцарелли, натерти на крупній тертці. Моцареллу нарізати скибочками. Дістати з духовки пиріг, викласти сири на гарбуз і поставити назад в духовку на 10 хвилин, щоб сири розплавилися.