Картопляний салат із яблуками та беконом
- 1. Бекон — 100 г.
- 2. Цибуля — 80 г.
- 3. Яблука — 200 г.
- 4. Картопля — 1,4 кг.
- 5. Цибуля зелена — 40 г.
- 6. Олія оливкова — 40 мл.
- 7. Оцет бальзамічний — 40 мл.
- 8. Гірчиця — 30 г.
- 9. Чебрець сушений — 5 г.
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Відварити картоплю в підсоленій воді до готовності. Злити воду, картоплю охолодити і просушити.
Розігріти сковороду, покласти на неї шматочки бекону. Обсмажити бекон до золотистого кольору. Просушити бекон паперовим рушником (видалити зайвий жир). Нарізати обсмажений бекон соломкою або шматочками.
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. У сковороді, в якій смажився бекон, на жирі обсмажити нарізану цибулю. Зелену цибулю помити, просушити і дрібно нарізати. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати шматочками. Скласти яблука в миску.
До яблук додати цибулю, картоплю і бекон. Добре перемішати, потім додати зелену цибулю, оливкову олію, оцет, гірчицю, сіль, чебрець і чорний перець. Перемішати і подавати охолодженим.