Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід овочі осінь › Піца з інжиром і фундуком
Піца з інжиром і фундуком

Піца з інжиром і фундуком

Важко знайти в нашій країні людину, яка не любить піцу. Ми радимо приготувати за нашим рецептом піцу з інжиром і фундуком. Отримайте надзвичайно смачний і корисний десерт. Листкове тісто робить нашу піцу ніжною, повітряною, такою, тщо тане в роті. Інжир надає їй солодкий медовий смак. Цей плід ще з біблійних часів відомий своїми лікувальними властивостями і з успіхом використовується в народній медицині у багатьох народів. Особливо багато в інжирі калію і заліза, що робить його незамінним в раціоні дітей і літніх людей. Дуже корисний інжир і людям творчих професій. Фундук дуже багатий маслами, мінеральними речовинами і вітамінами. До того ж готується наша піца легко і дуже швидко.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Листкове тісто — 400 г.
  2. 2. Інжир — 4 шт.
  3. 3. Фундук — 50 г.
  4. 4. Сир з блакитною пліснявою — 150 г.
  5. 5. Часник — 1 зубчик
  6. 6. Оливкова олія — 1 ст. л.
  7. 7. Помідори — 6 шт.
  8. 8. Чебрець — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.

  2. Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.

  3. Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.

  4. На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.