Пиріг з сьомгою і моцарелою
- 1. Тісто листкове дріжджове — 500 г
- 2. Сьомга — 300 г
- 3. Перець болгарський — 50 г
- 4. Сир моцарела — 100 г
- 5. Помідори — 120 г
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Петрушка — 10 г
- 8. Яйце — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Готове тісто повністю розморозити і розкачати в пласт. На деко викласти пергаментний папір. Покласти тісто на деко.
Рибу помити, відділити м'якоть від кісток і нарізати невеликими шматочками довільної форми. Викласти шматочки риби по периметру пласта за 3-4 см від країв. Потім накрити краями рибу і заліпити.
Помідори помити, нарізати тонкими скибочками і викласти в середину пирога. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати півкільцями. Викласти перець поверх помідорів і добре посолити овочі. Духовку розігріти до 180 градусів.
Зверху викласти кружечки моцарелли. Поставити деко з пирогом в духовку і випікати близько 20 хвилин. Потім дістати пиріг, змастити яйцем і знову поставити запікати на 15-20 хвилин. Подавати гарячим, прикрасивши зеленню.