Хлібці
- 1. Борошно житнє — 170 г.
- 2. Зерна пшениці — 40 г.
- 3. Кунжут білий — 80 г.
- 4. Сіль — 3 г.
- 5. Коріандр мелений — 3 г.
- 6. Вівсяні пластівці — 130 г.
- 7. Насіння льону — 80 г.
- 8. Насіння соняшника — 120 г.
- 9. Олія — 20 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Залити водою пшеницю та залишити на 8 годин. Коли пшениця постоїть, розмолоти її у блендері, потрохи додаючиводу, щоб краще розмололася. Кунжут та соняшникове насіння підсушити на сковорідці до злегка золотистого кольору. Також підсушити й вівсяні пластівці.
Потім помістити все до миски, а саме: вівсянку, житнє борошно, льон, кунжут, соняшникове насіння, сіль, коріандр та все перемішати. Не забути, що частина (по 1 столовій ложці) кунжуту, насіння льону та насіння соняшника залишити для посипання. Частинами додавати воду (500 мл. всього) та замісити тісто. Тісто повинне бути не твердим, але й не рідким.
Підготувати деко: застелити пергаментним папером та змастити олією. Далі викласти тісто на деко та розрівняти лопаткою. Якщо важко рівняти лопаткою, можна розрівняти тісто руками, змоченими у воді. Присипати насінням соняшника, кунжутом та насінням льону. Відправити в розігріту духовку до 180°C на 15 хвилин.
Потім дістати та розрізати ножем для піцци або звичайним на прямокутні частини. Або будь-які, котрі подобаються. Відправити знову до духовки до готовності (приблизно на 15-20 хвилин). Дістати, охолодити та подавати. Зберігати в щільно закритій ємності.