![Пельмені з лососем і судаком](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.2e0d182c2fe95968f03ae902e9a80680.350x350.jpeg)
Пельмені з лососем і судаком
- 1. Тісто (не листкове) — 400 г.
- 2. Олія оливкова — 0,25 ст. л.
- 3. Судак (філе) — 150 г.
- 4. Лосось — 500 г.
- 5. Вершки 38% — 50 мл.
- 6. Яйце куряче — 2 шт.
- 7. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 8. Кріп — 2 стеблі
- 9. Морква — 15 г.
- 10. Цибуля-порей — 10 г.
- 11. Лавровий лист — 2 шт.
- 12. Часник — 1 шт.
- 13. Перець чорний горошком — 2 г.
- 14. Сіль — 35 г.
- 15. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Обробити рибу, витягнути кістки, філе нарізати маленькими кубиками. З голів, хвостів і кісток зварити бульйон, в якому будуть подаватися пельмені.
Субпродукти покласти в каструлю з холодною водою. Нарізати ріпчасту цибулю, цибулю-порей, моркву і подрібнити часник. Додати нарізані овочі в каструлю з рибою. Поставити каструлю на вогонь, додати сіль і перець за смаком, довести до кипіння, після зменшити вогонь до мінімуму. Варити рибний бульйон протягом 5 годин.
Для приготування начинки, до нарізаного філе, додати білки заздалегідь відварених яєць, 10 г. обсмаженої цибулі, влити вершки, оливкову олію, додати 2 гілочки кропу. Додати сіль і перець за смаком, ретельно все перемішати.
Тісто розкачати до товщини 1-2 мм., вирізати кружальця для пельменів з допомогою склянки. У центр кожного кружечка викласти начинку, згорнути навпіл, защипнути краї. Відварити пельмені в підсоленій воді з додаванням перцю горошком і лаврового листа, а також 2 розчавленими зубчиками часнику і 3 гілочками кропу, протягом 5-6 хвилин.
Подавати пельмені в гарячому бульйоні, прикрасити зверху зеленню і тонкими скибочками часнику.