Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід італійська гарнір макарони › Паста з томатами, базиліком і часником
Паста з томатами, базиліком і часником

Паста з томатами, базиліком і часником

Такі звичні для нашої людини макарони - це лише один з численних видів італійської пасти. Паста (Pasta) перекладається з італійської як "тісто". Цим словом позначають як макаронні вироби, так і страви з них. Шанувальники італійської кухні вже давно оцінили таку страву як паста з базиліком і часником. Готова страва має збалансований гостро-солодкий смак, досить ситна і неймовірно корисна, оскільки до її складу входять тільки натуральні продукти. Томат трохи пом'якшує смак італійських трав, роблячи блюдо ніжним на смак. Якщо ви віддаєте перевагу ситному сніданку, паста - відмінний варіант.

Кількість порцій 5
Час приготування 45 хв

  1. 1. Помідори черрі — 450 г.
  2. 2. Лапша — 450 г.
  3. 3. Оливкова олія — 3 ст. л.
  4. 4. Часник маринований — 1 с. л.
  5. 5. Чебрець подрібнений — 1 ст. л.
  6. 6. Орегано подрібнений — 1 ст. л.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  8. 8. Цукор — 1 ч. л.
  9. 9. Пармезан тертий — 50 г.
  10. 10. Базилік — за смаком
  11. 11. Cіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

  2. Помідори черрі розрізати навпіл.

  3. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.

  4. Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.

  5. Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.

  6. Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.

  7. Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.