Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід важкий обід осінь › Цибулевий суп по-французьки
Цибулевий суп по-французьки

Цибулевий суп по-французьки

Ви коли-небудь пробували справжній цибулевий суп по- французьки? Ні? Пропонуємо приготувати це популярне фірмове блюдо більшості французьких ресторанів за нашим рецептом. В давнину ця страва була їжею бідняків. Легкий, але дуже поживний, завдяки яловичому бульйону, на якому він готується, простий у приготуванні супчик припаде до смаку всім членам вашої родини. Незвичайний дивовижний смак і рум'яний золотисто -коричневий колір страві надає тушкована на повільному вогні цибуля. Деякі кухарі у Франції можуть доводити пасеровку до кількох годин, домагаючись особливої ​​глибини смаку.

Кількість порцій 6
Час приготування 150 хв

  1. 1. Яловичина — 300 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 700 г.
  3. 3. Вершкове масло — 50 г.
  4. 4. Сир — 50 г.
  5. 5. Чорний перець горошком — 6 зерен
  6. 6. Сіль — за смаклм
  7. 7. Чорний мелений перець — за смаком
  8. 8. Батон — 6 скибочек
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування бульйону потрібно: яловичину покласти в каструлю і залити 1,2 л. води. Посолити за смаком і додати духмяний перець горошком. Варити близько 1,5-2 годин до повної готовності м'яса.

  2. Поки варитися бульйон, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.

  3. Потім розтопити на високій сковороді вершкове масло і викласти в неї цибулю.

  4. Тушкувати цибулю потрібно на невеликому вогні під кришкою протягом 1 години. Вона не повинна підгоріти, а тільки поступово набути коричневого кольору і м'якого кремового вигляду, за рахунок довгої теплової обробки.

  5. Вийняти з бульйону горошини перцю і м'ясо. Бульйон поперчити за смаком і покласти в нього смажену цибулю. Варити хвилин 15-20.

  6. Поки суп вариться, скибочки хліба підсушити на сковороді або в тостері.

  7. Сир натерти на середній тертці і розкласти його на тости. Потім поставити тости в мікрохвильову піч, щоб сир трохи розплавився, але не потік.

  8. Подавати суп слід гарячим, а в тарілку покласти тост із розплавленим сиром.