Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід європейська м'ясо літо › М'ясний суп із сиром і перловкою
М'ясний суп із сиром і перловкою

М'ясний суп із сиром і перловкою

Перлова крупа сама по собі - дуже корисний продукт, проте далеко не всі дорослі і діти її люблять. Замість звичайної каші можна приготувати з перловки ситне, корисне і смачне перше блюдо - м'ясний суп з сиром і перловкою. Приваблює в даному блюді те, що перловка - дуже недорога крупа, а якщо приготувати її правильно, ще й смачна. Найважливіше в процесі приготування супу з перловкою - дотримання черговості у використанні і викладанні інгредієнтів. Перлову крупу потрібно попередньо замочити не менше ніж на 2-3 години, а можна і на ніч. Попередньо підготовлена крупа буде в супі м'якша і смачніша. Подавати страву можна зі сметаною, подрібненою зеленню і житнім хлібом.

Кількість порцій 4
Час приготування 220 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Сир пармезан — 100 г.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  6. 6. Крупа перлова — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Покласти м'ясо в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, після чого злити воду. Промити м'ясо, залити м'ясо в каструлі свіжою водою, поставити знову на вогонь, варити протягом 3 годин, посолити за смаком.

  2. Моркву і цибулю очистити, нарізати кубиками. Додати в суп моркву та цибулю, всипати перлову крупу. Варити протягом 30 хвилин.

  3. При подачі посипати тертим пармезаном і посіченою зеленню.