Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою
- 1. Свинина (карбонат) — 400 г.
- 2. Твердий сир (краще чеддер) — 50 г.
- 3. Горіхи волоські (мелені) — 30 г.
- 4. Олія — 20 г.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
- 7. Сметана — 15 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо нарізати поперек волокон на медальйони - круглі шматочки товщиною 1-1,5 см.
Кожний медальйон трохи відбити, після чого обсмажити на гарячій змазаній олією сковорідці з кожного боку по 2 хвилини. При перевертанні посолити та поперчити. Обсмажені шматочки перекласти в закритий посуд, щоб вони залишалися гарячими.
Для горіхово-сирної скоринки сир натерти на дрібній тертушці, змішати з подрібненими волоськими горіхами. За бажанням в отриману масу можна додати трохи сметани.
Покласти на медальйони горіхово-сирну масу товщиною приблизно 1 см. та злегка притиснути її пальцями.
Підготовані таким чином медальйони перекласти в змащений олією жаростійкий посуд та поставити в гарячу (180-200°C) духовку. Запікати до тих пір, поки твердий сир не розплавиться (приблизно 10 хвилин). Готові медальйони краще подавати гарячими з картопляним пюре або відвареними овочами.