Цибулевий хліб
- 1. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
- 2. Яйце куряче — 1 шт.
- 3. Олія рослинна — 3 ст. л.
- 4. Молоко — 200 мл.
- 5. Дріжджі сухі — 8 г.
- 6. Борошно пшеничне — 600 г.
- 7. Сметана — 2 ст. л.
- 8. Олія соняшникова нерафінована — 60 мл.
- 9. Цукор — 1 ст. л.
- 10. Сіль — 1 ч. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Молоко підігріти, вилити в миску, додати цукор і сіль. Додати дріжджі і 1 ст. л. борошна. Перемішати до повного розчинення, до однорідності. Накрити зверху рушником, залишити на 30 хвилин у теплому місці.
Цибулю очистити і нарізати кубиками. Обсмажити в рослинній олії на розігрітій сковороді протягом 5-7 хвилин, до золотистого кольору. Додати сіль і цукор.
У тісто додати обсмажену цибулю, вбити яйце, додати сметану і влити половину рослинної олії.
Додати в тісто борошно, що залишилось, ретельно перемішати, замісити тісто. Залишити на 30 хвилин.
Через 30 хвилин пом'яти тісто, залишити ще на 15-20 хвилин. Дістати, повторно перем'яти, скачати в кулю. Деко застелити папером, викласти шар тіста на деко. Накрити рушником зверху, залишити на 15 хвилин. Надати хлібу необхідну форму.
Підігріти трохи соняшникової олії, змастити пензлем поверхню хліба. Зробити ножем кілька надрізів. Випікати 30 хвилин у духовці, при температурі 200°С. Після, дістати з духовки, залишити на 30 хвилин.