Курка з солодким перцем та паприкою
- 1. Курячі стегенця — 4 шт.
- 2. Перець болгарський — 4 шт.
- 3. Олія оливкова — 50 мл.
- 4. Цибуля червона — 1 шт.
- 5. Вино біле сухе — 100 мл.
- 6. Бульйон курячий — 500 мл.
- 7. Вершки 10% — 50 мл.
- 8. Паприка — 1 ч. л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У каструлі обсмажити на олії курячі стегенця, до золотистої скоринки. Готові стегенця витягнути з каструлі, перекласти на тарілку.
У цій же каструлі обсмажити подрібнену цибулю, до м'якого стану, після додати подрібнений соломкою перець, додати сіль і перець. Тушкувати, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин, влити вино, тушкувати до повного випаровування вина.
Влити в каструлю бульйон, покласти паприку, курячі стегенця з тарілки, накрити каструлю кришкою, тушкувати протягом 25 хвилин.
Потім, бульйон злити в блендер, викласти в блендер також кілька шматочків перцю, влити вершки, подрібнити всі інгредієнти в блендері в соус.
Подавати курку з тушкованим перцем і соусом.