Кутаб
- 1. Борошно пшеничне — 800 г.
- 2. Вода — 0,5 л.
- 3. Сіль — 1 ч. л.
- 4. Зелень — 200 г.
- 5. Вершкове масло — 80 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У миску з борошном додати половину теплої води і сіль, перемішати виделкою. Потім, постійно помішуючи, додавати теплу воду, що залишилася.
На рівну поверхню, що посипана борошном, викласти і замісити круте тісто. Накрити його і залишити на півгодини.
Зелень, для начинки, подрібнити і гарненько перемішати (для начинки можна використовувати будь-яку свіжу зелень - петрушку, кріп, кінзу, базилік, щавель, зелену цибулю і т.д.).
Розділити тісто на 4 рівні частини, кожну з яких слід розкатати в тонкий млинець. Зелень викласти на половину цього млинця і приправити сіллю.
Після цього скласти його навпіл і запечатати так, щоб усередині не залишилося повітря.
Кутаб смажити на добре розігрітій сковороді і на сильному вогні. Смажити потрібно без масла хвилини по 2-3 з кожної сторони.
Зняти кутаб з вогню на тарілку і покласти зверху по шматочку вершкового масла. Подавати можна з йогуртом або сметаною.