Курячі грудки, фаршировані шпинатом
- 1. Курячі грудки — 6 шт.
- 2. Бекон — 4 скибки
- 3. Цибуля (середня) — 1 шт.
- 4. Часник — 2 зубчики
- 5. Шпинат (свіжий або заморожений) — 300 г
- 6. Яйця — 1 шт.
- 7. Твердий сир — 100 г
- 8. Сушений чебрець — 0,5 ч.л.
- 9. Мелений чорний перець — 0,5 ч.л.
- 10. Оливкова олія — 2 ст.л.
- 11. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Скибочки бекону наріжте дрібними кубиками і обсмажте їх у сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки (приблизно 5-8 хвилин), періодично помішуючи. Готовий бекон приберіть зі сковороди і дайте стекти зайвому жиру.
Цибулю і часник дрібно наріжте і викладіть в ту ж сковороду, де смажився бекон. Обсмажте на середньому вогні 2-3 хвилини, часто помішуючи. Готуйте до м'якості цибулі, потім зніміть сковороду з вогню.
Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, розморозьте його. Листя шпинату промити, обсушити і досить дрібно наріжте.
Сир натріть на середній тертці.
У глибокій мисці з'єднайте шпинат, яйце, чебрець, сир, бекон і цибулю з часником. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте всі інгредієнти.
Курячі грудки промийте, видаліть шкірку, якщо необхідно. У товстій частині кожної грудки зробіть надріз так, щоб вийшла "кишенька". До кожної "кишеньки" чайною ложкою покладіть по шостій частині шпинатної начинки. Посипте курячі грудки перцем і сіллю.
У тій самій сковороді, де смажилися бекон і цибуля, на середньому вогні розігрійте олію. Викладіть в неї курячі грудки і підсмажте до золотисто-коричневого кольору протягом 8-10 хвилин.
Після зменшіть вогонь до мінімального, накрийте кришкою і тушкуйте ще приблизно 10-20 хвилин до готовності.