Паска (рецепт для хлібопічки)
- 1. Родзинки — 120 г.
- 2. Апельсиновий сік — 15 г.
- 3. Мигдаль — 120 г.
- 4. Борошно — 540 г.
- 5. Цукор — 75 г.
- 6. Сіль — 5 г.
- 7. Масло вершкове — 60 г.
- 8. Молоко — 200 г.
- 9. Дріжджі сухі — 15 г.
- 10. Цедра апельсину — 15 г.
- 11. Ванілін — 3 г.
- 12. Цукрова пудра — 100 г.
- 13. Посипка хлібопекарська (пакетик) — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно родзинки залити апельсиновим соком та залишити на півгодини. Поки настоюються родзинки, дістати з холодильнику вершкове масло, щоб воно розм'якло. За бажанням можна бланшувати (швидко обварити чи ошпарити) мигдаль.
Залити мигдаль окропом та залишити на дві хвилини, потім злити воду та знову залити окропом на 2 хвилини. Почистити та підсушити на сковороді. Посікти.
В чаші хлібопічки з'єднати борошно (попередньо його потрібно просіяти), цукор, сіль, розм'якшене вершкове масло, дріжджі, терту цедру одного апельсину, ванілін та молоко (180 г.). Увімкнути основну програму для випікання звичайного білого хліба.
Родзинки обсушити серветками та додати до тіста після звукового сигналу разом з горіхами. На цьому місія людини майже закінчена, все інше зробить хлібопічка. Готову паску повністю охолодити на решітці. Для глазурі змішати цукрову пудру з 1-1,5 столовими ложками молока. Розподілити по куполу паски, прикрасити кондитерською посипкою.