Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід день народження вегетаріанські страви › Смажене морозиво в кукурудзяних пластівцях
Смажене морозиво в кукурудзяних пластівцях

Смажене морозиво в кукурудзяних пластівцях

Смажене морозиво - дуже популярний і смачний десерт. Припускають, що вперше це блюдо було приготовано у Франції. Його можна зустріти в меню кафе і ресторанів, але смажене морозиво легко можна приготувати і в домашніх умовах. Для успішного приготування страви морозиво слід якомога сильніше заморозити, щоб воно не розтануло. Ну а головною умовою, звичайно ж, є панірування. Можна замінити кукурудзяні пластівці якимись іншими, додати до них горішки, кокосову стружку. Щоб позбутися надлишків масла, потрібно ненадовго покласти готові кульки смаженого морозива на паперовий рушник перед подачею. Подають смажене морозиво, поливши медом, шоколадним або карамельним соусом.

Кількість порцій 4
Час приготування 110 хв

  1. 1. Пластівці кукурудзяні — 300 г.
  2. 2. Морозиво ванільне — 400 г.
  3. 3. Олія рослинна — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кукурудзяні пластівці подрібнити до стану крихти. З морозива сформувати кульки, обваляти в кукурудзяній крихті.

  2. Кульки з морозива залишити в холодильнику на 1 годину.

  3. Налити в сковороду олію, поставити сковороду на вогонь, викласти кульки морозива на 3 секунди, після повторно покласти в холодильник на 30 хвилин.