Риба красноглазка
- 1. Риба красноглазка — 2 шт.
- 2. Лимон — 1 шт.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Кріп — 30 г.
- 5. Приправа для риби — за смаком
- 6. Вершкове масло — 20 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Соняшникова олія — 30 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу необхідно добре промити під проточною водою.
Очистити від луски, випотрошити, обрізати всі жабри і хвіст.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями, лимон обдати окропом і нарізати часточками; кріп вимити і висушити.
Півкільця цибулі обсмажити в соняшниковій олії до прозорості. Цибулю посолити і залишити остигати.
Рибу підсолити зовні і всередині. Потім зовні ще натерти спеціями.
Кожну красноглазку фарширувати остиглею цибулею і декількома гілочками кропу. Також додати часточку лимона.
Ще можна зробити надрізи на зовнішній стороні і вставити в них половинки лимона.
Потім покласти на кожну рибу по 10 г. вершкового масла і загорнути у фольгу.
Покласти рибу в деко і запікати в попередньо розігрітій до 200°С духовці близько 20-25 хвилин. За 5 хвилин до кінця, можна розгорнути фольгу і підрум'янити рибу.