Класична італійська закуска «Тріо брускет»
Брускети - популярна закуска в Італії. У перекладі це слово означає «обсмажений на вугіллі». В його основі - підсушений або підсмажений шматок хліба, але робити це на вугіллі не обов'язково. Відмінно підійде електрогриль або звичайна сковорідка без масла. Ця закуска швидко готується і подається перед основними стравами. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує приготувати тріо з брускет: із сьомгою і вершковим сиром, з песто з в'ялених томатів і оливковим тапенадом.
- 1. Хліб «Чіабата» — 3 скибочки
- 2. Томати в'ялені — 55г
- 3. Подрібнений пармезан — 35г
- 4. Часник — 18г
- 5. Горішки кедрові — 35г
- 6. Пластинки червоного перцю — 2г
- 7. Листя базиліку — 20г
- 8. Оливки — 180г
- 9. Анчоуси — 50г
- 10. Каперси — 120г
- 11. Петрушка подрібнена — 22г
- 12. Сік лимону — 59г
- 13. Вершковий сир — 55г
- 14. Лосось копчений — 50г
- 15. Філе лосося запечене — 150г
- 16. Білий хрін подрібнений — за смаком
- 17. Кріп — 15г
- 18. Сіль — за смаком
- 19. Чорний перець — за смаком
- 20. Оливкова олія — 115г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготуйте песто з в'ялених томатів. Змішайте в'ялені томати, базилік, пармезан, пластинки червоного перцю, кедрові горішки, базилік, 9 г часнику, 65 г оливкової олії, сіль і перець і подрібніть за допомогою блендера.
Приготуйте тапенад з оливок. Змішайте оливки, 9 г часнику, 54 г лимонного соку, 55 г оливкової олії, анчоуси, сіль і перець і подрібніть за допомогою блендера. Додайте в масу петрушку і каперси.
Запікайте філе лосося протягом 15 хв. Подрібніть в блендері запечений лосось з хріном, 5 г лимонного соку і вершковим сиром, змішайте масу з нарізаним на шматочки копченим лососем і кропом.
Викладіть начинку на 3 шматочки підсушеної чіабати