Свинина по-китайськи
- 1. Свинина (м'якуш) — 900 г.
- 2. Соєвий соус — 50 мл.
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Ананас із соком — 35 г.
- 5. Кетчуп — 55 г.
- 6. Крохмаль — 20 г.
- 7. Бад'ян — за смаком
- 8. Кориця — 3 г.
- 9. Рисовий оцет — 12 г.
- 10. Корінь імбиру — 10 г.
- 11. Цукор — 20 г.
- 12. Олія — 15 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Підготувати маринад із соєвого соусу, столової ложки крохмалю, жовтка та щіпки меленої кориці. Порізати м'ясо на шматочки та помістити їх до маринаду на півгодини. Потім свинину обсмажити в глибокій сковорідці у фрітюрі до готовності та відкинути на друшляк для видалення надлишку олії.
Окремо для соусу на невеликій кількості олії потомити на середньому вогні нашинкований корінь імбиру, додати шматочки ананасу (свіжого або консервованого), корицю, бад'ян, залити рисовий оцет та перемішати. Потім додати кетчуп та перемішати. Потім додати згущувач з 1 столової ложки крохмалю, розведеної в 2 столових ложках води, перемішати та протушкувати.
Тепер до овочів додати на сковорідку м'ясо та розігріти його в соусі. М'ясо по-китайськи готове. Подавати його з рисом.