Морквяний кисіль
- 1. Морква — 1 шт.
- 2. Сік лимонний — 35 г.
- 3. Крохмаль картопляний — 20 г.
- 4. Цукор — 35 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно промити та почистити моркву та натерти її на дрібній тертці. Взяти лимонний сік та розвести у ньому картопляний крохмаль. Воду (1 л.) налити у невелику касрюлю, в котрій буде варитися кисіль, поставити на вогонь, і як тільки вона закипить - покласти туди натерту моркву.
Проварити моркву, після закипання на повільному вогні під кришкою приблизно 5 хвилин. Далі процідити морквяний відвар через дрібне ситечко, морквяний жмих викинути, а до морквяного відвару додати цукор, довести до кипіння та тонким струменем влити лимонний сік з розведеним у ньому картопляним крохмалем, безперервно помішуючи при цьому морковний узвар.
Прогріти кисіль, постійно помішуючи, на повільному вогні близько хвилини, не доводячи до кипіння. Зняти каструлю з морвяним киселем з плити. Морквяний кисіль готовий. Подавати до столу в гарячому, теплому або охолодженому вигляді.