Гречка по-купецькому
- 1. М'ясо (без кісток) — 400 г.
- 2. Крупа гречана — 210 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Зубчик часнику — 1 шт.
- 6. Лавровий лист — 1 шт.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Вершкове масло — 80 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати м'ясо. Для цього слід нарізати невеликими кубиками, злегка обсмажити на сковорідці з олією. Потім долити трохи води, додати лавровий лист та протушкувати м'ясо під кришкою на маленькому вогні до готовності.
Гречку перебрати, залити окропом хвилин на 5, потім воду злити. Окремо обсмажити дрібно порізану цибулю та моркву, натерту на тертці, додати до м'яса овочі та подрібнений часник, посолити, поперчити, додати гречку, долити гарячої води, щоб гречка була покритою на 2 см, довести до кипіння, потім накрити кришкою та томити на маленькому вогні, поки вся рідина не вбереться, а гречка не стане м'якою. Потім вогонь вимкнути, можна додати шматочок вершкового масла та перемішати.