Бретонський масляний пиріг
- 1. Борошно пшеничне — 225 г.
- 2. Цукор — 110 г.
- 3. Пудра цукрова — 110 г.
- 4. Масло вершкове — 225 г.
- 5. Ванілін — 0,75 ч. л.
- 6. Яйце куряче — 6 шт.
- 7. Варення — 125 г.
- 8. Вода — 1 ч. л.
- 9. Морозиво — 100 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Масло нарізати невеликими кубиками, в комбайні подрібнити борошно, цукор, цукрову пудру і масло, до консистенції крихти. Окремо змішати 4 яєчних жовтки і ваніль, додати також в загальну суміш. Замісити тісто. Тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.
Духовку розігріти до температури 190°С. Форму змастити маслом, викласти половину отриманого тіста. Зверху накрити плівку на тісто, обережно розподілити по поверхні. Прибрати плівку, намазати зверху варенням, зверху викласти другу половину тіста, розкатану в пласт. Змастити пиріг зверху жовтком розведеним з водою.
Випікати в духовці протягом 45 хвилин. Після, остудити, потім витягнути з форми. Подавати з морозивом.