Хлібний пудинг із родзинками
- 1. Підсушений білий хліб — 12 скибочок
- 2. Вершкове масло — 50 г.
- 3. Вершки 10-20% — 400 мл.
- 4. Цукор — 50 г.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Ванільний цукор — 1 пакетик
- 7. Родзинки — 50 г.
- 8. Коньяк — 2 ст. л.
- 9. Сметана — за смаком
- 10. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Родзинки залити на 2-3 хвилини окропом. Потім злити воду і додати коньяк.
З кожної скибочки хліба зрізати скоринки, намазати хліб тонким шаром масла, розрізати навпіл або навскоси.
Яйця збити вінчиком. Додати вершки, цукор і ванільний цукор. Ретельно перемішати.
Форму для випікання змастити олією. Викласти 1/3 хлібних скибочок. Посипати половиною родзинок. Зверху полити сумішшю вершків та яєць.
Викласти другу третину хліба, посипати родзинками, полити вершковою сумішшю.
Потім викласти хліб, який залишився. Залити вершковою сумішшю. Залишити просочитися на 15 хвилин.
Форму щільно загорнути фольгою, поставити у форму більшу за розміром.Влити гарячу воду, щоб вона доходила приблизно до половини форми.
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 1 годину.