Запечений гарбуз і картопля з курячим філе
- 1. Картопля — 500 г.
- 2. Гарбуз — 400 г.
- 3. Куряче філе — 300 г.
- 4. Сир — 50 г.
- 5. Часник — 4 зубчика
- 6. Лимонний сік — 1 ст. л.
- 7. Приправа хмелі-сунелі — 1 ч. л.
- 8. Соняшникова олія — 2 ст. л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Чорний мелений перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Очистити гарбуз від шкірки і порізати досить великими шматочками.
Картоплю почистити і порізати шматочками, трохи меншими ніж гарбуз.
Потім почистити часник і порізати його тонкими пластинками.
Змішати картоплю зі шматочками гарбуза. Додати 1 ст. л. соняшникової олії, хмелі-сунелі, сіль і перець. Все ретельно перемішати, щоб всі овочі покрилися спеціями та олією.
Викласти овочі в форму для запікання рівномірним шаром, а зверху розкласти пластинки часнику.
Форму для випікання загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати протягом 30-50 хвилин до м'якості овочів.
Філе необхідно порізати уздовж волокон на порційні пластинки і покласти його в миску.
Додати в миску 1 ст. л. лимонного соку і 1 ст. л. соняшникової олії. Посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати і залишити маринуватися на 20 хвилин.
Сир нарізати пластинками так, щоб їх кількість збігалась з кількістю шматочків філе.
Коли філе замаринується, дістати з духовки форму з овочами і зверху розкласти пластинки філе. Потім знову обернути фольгою і повернути в духовку. Готувати приблизно 20-25 хвилин.
Після чого повністю зняти фольгу, на філе розкласти пластинки сиру, і знову повернути в духовку на 5-10 хвилин до розплавлення сиру.
На порцію подавати шматочок курячого філе на подушці з овочів.