Яблучно-горіховий пиріг
- 1. Волоські горіхи — 250 г,
- 2. Яблука — 3 шт.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Борошно — 3 стакана
- 5. Цукор — 380 г.
- 6. Кориця — 2 ч. л.
- 7. Тертий мускатний горіх — 1,5 ч. л.
- 8. Розпушувач — 1 ч. л.
- 9. Сухий імбир — 0,75 ч. л.
- 10. Мелений білий перець — 0,5 ч. л.
- 11. Мелена суха гвоздика — за смаком
- 12. Соняшникова олія — 50 мл.
- 13. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль і сухі імбир, корицю, мускатний горіх, перець і гвоздику.
Соняшникову олію змішати з цукром і збити міксером на середніх оборотах.
Потім поступово додавати по одному яйцю до масла з цукром, продовжуючи збивати на середніх оборотах.
Яблука очистити від шкірки і кісточок і нарізати кубиками. Горіхи очистити від шкірки і подрібнити.
Після чого додати сухі інгредієнти до збитої суміші і добре перемішати.
Потім до тіста додати шматочки яблук і подрібнені горіхи і знову перемішати.
Готове тісто викласти у форму для випікання, яку змастити соняшниковою олією і злегка присипати борошном.
Форму поставити в розігріту до 170°C духовку приблизно на 1 годину.
Коли пиріг буде готовий, вийняти його з духовки і залишити остигати.