![Теляча печінка по-прованськи](https://img2.zakaz.ua/upload.03703ee87b17a67957be1779d6e6d06a.350x350.jpg)
Теляча печінка по-прованськи
Поза сумнівами, печінка - це чи не найкорисніша частина нутрощів. Готувати печінку можна різними способами. Багато що залежить і від того, теляча це печінка, або куряча і т.д. Наш рецепт повинен вам сподобатися, бо він дуже смачний і корисний. Вимочене м'ясо в молоці стає більш м'яким і ніжним. Таке м'ясо буквально тане на губах. Зелень додає приємний смак і аромат страві. Теляча печінка по-прованськи - це дуже смачно, разом з картопляним пюре або будь-яким іншим гарніром за вашим бажанням. Ми ж скажемо, що така страва точно припаде вам до смаку, адже готувати її досить просто і швидко, а вечеря виходить дуже смачною і поживною.
- 1. Теляча печінка — 600 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 3. Зубчик часнику — 5 шт.
- 4. Петрушка — 40 г.
- 5. Гілочка чебрецю — 1 шт.
- 6. Прованські трави — 5 г.
- 7. Борошно — 15 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Чорний мелений перець — за смаком
- 10. Олія — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Ріпчасту цибулю, часник почистити та порубати дрібними кубиками. Петрушку промити, дрібно порубати та змішати з цибулею, часником, чебрецем та прованськими травами. Телячу печінку вимочити в молоці хвилин 30.
Печінку нарізати шматочками в один сантиметр. Обваляти печінку в суміші борошна, перцю та солі. Розігріти сковорідку та смажити півтори хвилин з кожної сторони.
Печінку зняти та покласти в тепле місце або прикрити фольгою. До олії, що залишилася після обсмаження, засипати зелень та обсмажити її протягом двох хвилин, постійно помішуючи.
Посипати зеленню та подавати з картопляним пюре.