Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі - прекрасне блюдо для тих, хто любить ніжні відчуття, хто замість гостроти надає перевагу кислинці і солодкому смаку.
М'ясо стане відмінним доповненням для гарніру. Також його можна просто подавати з хлібом і намазкою.
У міру солодким м'ясо стане завдяки болгарському перцю, соєвому соусу і солодкому соусу чилі. Аромат каррі та імбирного сиропу дасть усім знати, що у вас в домі свято, навіть далеким сусідам. Цей аромат рознесе радість по всьому району.
А приготувати такий кулінарний шедевр можна всього за 20 хвилин. Тому ощасливте свого чоловіка, після чого він буде намагатися дарувати радість і вам.
- 1. Свинина — 500 г.
- 2. Соєвий соус — 4 ст. л.
- 3. Імбирний сироп — 2 ст. л.
- 4. Соус чилі солодкий — 3 ст. л.
- 5. Цукор коричневий — 1 ст. л.
- 6. Чилі пудра — 1/4 ч. л.
- 7. Каррі порошок — 1/2 ч. л.
- 8. Цибуля — 1 шт.
- 9. Часник — 2 зубчика
- 10. Перець болгарський — 1 шт.
- 11. Олія рослинна — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець соломкою середнього розміру. М'ясо нарізати тонкою соломкою.
В окремому посуді змішати соєвий соус, імбирний сироп, соус чилі, цукор, чилі-пудру і каррі.
У воці на сильному вогні розігріти 2 ложки рослинної олії і обсмажиті цибулю і зелений перець 2-3 хвилини до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
Зробити знову сильний вогонь під вокою і додати масло, що залишилось. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.
Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.