![Картопля із соусом бешамель](https://img2.zakaz.ua/upload608c0005f58f1445a7eb47d435622ddd.jpg.350x.jpg)
Картопля із соусом бешамель
- 1. Сіль — за смаком
- 2. Сир — 80 г.
- 3. Молоко — 1 л.
- 4. Борошно пшеничне — 20 г.
- 5. Олія оливкова — 10 мл.
- 6. Масло вершкове — 40 г.
- 7. Часник — 1 зуб.
- 8. Картопля — 1,2 кг.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю помити і, неочищеною, покласти в каструлю. Залити холодною водою і додати сіль. Поставити каструлю на вогонь і варити близько 20-30 хвилин до напівготовності. Злити воду, очистити і нарізати скибочками.
Духовку розігріти до 200°C градусів. У сковороді розтопити вершкове масло, додати трохи олії і по трохи додати просіяне борошно. Готувати на маленькому вогні близько 2-3 хвилин, а потім поступово влити молоко. Додати сіль і готувати близько 5 хвилин до загустіння соусу.
Сир натерти на крупній тертці. У форму викласти картоплю, залити соусом і посипати половиною тертого сиру. Потім повторити шари і поставити форму в духовку. Запікати в духовці близько 15 хвилин.