Млинці з куркумою та зеленою цибулею
- 1. Куркума — 5 г.
- 2. Олія оливкова — 15 г.
- 3. Борошно пшеничне — 180 г.
- 4. Сіль — 5 г.
- 5. Цибуля зелена — 15 г.
- 6. Масло вершкове — 15 г.
- 7. Цукор — 15 г.
- 8. Яйце — 4 шт.
- 9. Ікра червона — 80 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно помити яйця. розбити 4 яйця в підходящий посуд з високими стінками. Вінчиком збити яєчну масу. Додати кілька ложок борошна, трохи теплої води (100 мл.). Масу перемішати за допомогою вінчика, легко збиваючи.
Додати до маси для млинців куркуму. Масу перемішати за допомогою вінчика, легко збиваючи. Знову додавати по черзі потрохи борошно та воду (ще 350 мл.). Постійно легко збивати масу, розбиваючи грудочки борошна. Порізану цибулю засипати в готове тісто для млинців. Ретельно перемішати. Додати вкінці оливкову олію. Ще раз перемішати масу за допомогою вінчика. Залишити тісто на 15 хвилин.
Розігріти сковорідку для випікання млинців на середньому вогні. Зменшити вогонь. Налити тісто для млинців в потрібній кількості, рівномірно розподіляючи по сковорідці. Смажити млинці протягом 1 хвилини.
За допомогою дерев'яної лопатки перевернути млинець на іншу сторону. Смажити 10 секунд. Скинути готовий млинець на тарілку. Виворіт млинця змастити м'яким топленим маслом. Загорнути млинець рулетом. Краї обрізати. Охолодити. Млинець повинен стати твердим.