![М'ясо з апельсинами](https://img2.zakaz.ua/upload878269ac73cf2002ea5feb39797c601c.jpg.350x.jpg)
М'ясо з апельсинами
- 1. М'ясо свинини (шийка, карбонат, окіст) — 500 г.
- 2. Апельсиновий сік — 375 мл.
- 3. Гірчиця — 7 г.
- 4. Мед — 7 г.
- 5. Зубчик часнику — 1 шт.
- 6. Зелень — за смаком
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Апельсин — 2 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо промити, позбавитися усіх плівок та лишнього жиру, після чого порізати на шматки товщиною приблизно 2 см.
Кожен шматочок злегка відбити, посолити і обсмажити в глибокій сковорідці з обох сторін до появи шкірочки (всередині м'ясо повинне залишатися соковитим, майже сирим). Часник очистити, порізати тонкими пластинками та додати до м'яса, потрусити сковорідку, щоб м'ясо змішалося з часником, зменшити вогонь і продовжувати смажити ще не більше 3-5 хвилин, перевертаючи м'ясо з однієї сторони на іншу, щоб воно не підгоріло.
Залити в сковорідку з м'ясом свіжий апельсиновий сік, додати готову гірчицю, мед, добре перемішати. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 30-40 хвилин або стільки часу, скільки буде потрібно для уварювання соусу в сковорідці приблизно на половину.
В цей час, потрібно очистити апельсин. Для цього гострим ножем зрізати шкірку разом з білими волокнами. Потім очистити кожну апельсинову часточку від плівки.
Після того, як соус увариться наполовину, викласти на сковорідку очищені апельсини, струснути сковорідку, щоб м'ясо і апельсини змішалися, накрити кришкою і залишити на маленькому вогні ще близько 15 хвилин. Слідкувати, щоб м'ясо не пригорало. Інакше, зменшити час приготування. Готове м'ясо викласти на тарілку, полити соусом та прикрасити свіжими та смаженими апельсинами.